Sandra Diits Vikström

Klubbens manager

Ansvarig för klubben och all organisation, turneringar, events och poloskola. Huvudtränare i poloskolan, utbildar allt från barn, nybörjare och redan spelande spelare.

Jeremias Barriga

Klubbens professionella spelare

Jeremias är en professionell spelare från Argentina med 1 i handikapp. Jeremias spelar i både Buenos Aires, Cordoba och Stockholm. Han är vår polomanager på Stockholm Polo, ansvarig för stall, personal och hästar och dess träning. Tränare i poloskolan för alla nivåer, från nybörjare till spelare.

Anders Adén

Extra tränare

Anders är en före detta major på Försvarsmakten. Anders har ridit sedan han var 10 år gammal. Han har tävlat i fälttävlan och har två pensionerade fältritthästar. Genom sin karriär har han deltagit i flertal parader med den beridna högvakten vid det kungliga slottet och eskorterat kungen och drottningen genom Stockholm. Under sin tid på Försvarsmakten lärde han många att rida och om traditionell hästhantering. Anders provade på hästpolo för första gången i Congo Kinshasa och har spelat polo i Stockholm sedan 2011. Han tycker att det bästa med hästpolo är farten, de snabba vändningarna och lagarbetet.

Rulla till toppen